Zobrazit podle typu:
Rubriky:

Sociálně terapeutické dílny Miriam

tisková zpráva ze dne: 3.8.2017

Nadace J&T podpořila domácí hospicovou péči

tisková zpráva ze dne: 1.8.2017

Projekt z Burzy filantropie 2016 realizován

tisková zpráva ze dne: 1.8.2017

Omezení pracovní doby o prázdninách

16.8. bude kancelář pečovatelské služby v Ústí n.O. UZAVŘENA

V období letních prázdnin bude prodejna papírnictví v Letohradě otevřena  od 8.00 h.  Děkujeme za pochopení.

Nikdy mně nikdo neřekl, že peníze je třeba si rozdělit

Věci, které považujeme za běžné, řada lidí nezná, Nikdo jim v životě nepředal vzor, jak pečovat o děti, hospodařit s penězi nebo řešit běžné konflikty...

Prázdninové tábory dodaly chudým indickým dětem odvahu a sebevědomí

V rámci projektu Adopce na dálku® se podporované indické děti každoročně účastní prázdninových táborů, které pořádají naši indičtí koordinátoři. Tábory probíhají na více místech v místních jazycích. Aktivně se jich účastní děti i dobrovolníci.

Nová trampolína v Centru pod střechou

tisková zpráva ze dne: 28.6.2017

Jsme si teď s tátou mnohem blíž

Paní Milada Truncová z České Třebové se stará o svého tatínka (74) od r. 2011. Předtím prošel několika domovy důchodců a léčebnami dlouhodobě nemocných, až se jeho dcera rozhodla k vážnému životnímu kroku - opustit zaměstnání a zůstat s tatínkem doma.

Převzít zodpovědnost za svůj život

To, kde se teď nacházím, je místo, kam jsem sám sebe dovedl já sám. (Mark Dzirasa)

Mladí Indové získali potřebnou kvalifikaci díky Tříkrálové sbírce

Od listopadu 2014 přispívá hradecká diecézní Charita na kvalifikační kurzy pro mladé lidi z indického venkova. Kurzy jsou určené pro lidi ve věku 18–35 let z naší partnerské arcidiecéze Bangalore, kteří jsou znevýhodnění na pracovním trhu. Mladí muži mohou díky tomuto projektu získat řidičské oprávnění, zatímco z mladých žen se stávají švadleny. Tato forma pomoci se v předchozích letech osvědčila. Absolventům těchto kurzů se daří získávat kvalifikovanější a tím pádem i lépe placenou práci.

Tříkrálová sbírka 2017

Náš výtěžek
2 495 071 Kč

Rozpečetěno pokladniček