Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Chcete potěšit své blízké?

Věnujte originální dárcovský certifikát Adopce na dálku®. Uděláte radost nejen svým blízkým, ale i indickým dětem, které se chtějí vzdělávat. Stačí, když si včas objednáte certifikát v libovolné hodnotě od 100 Kč.

Tříkrálová sbírka 2018

tisková zpráva ze dne: 24.10.2017

Přes 200 podporovaných žáků letos dokončilo základní školu

Projekt Adopce na dálku® hradecké diecézní Charity umožňuje chudým indickým dětem získat kvalitní vzdělání. Je to běh na dlouhou trať. Důležitým mezníkem je dokončení 10. ročníku základní školy. Dokončené základní vzdělání žákům dává slušné možnosti budoucího uplatnění. Díky projektu Adopce na dálku® dokončilo letos vzdělání celkem 239 žáků. Někteří z nich se přihlásili na dvouletý kurz, který je připraví na studium na vysoké škole. Jiní nyní navštěvují počítačové kurzy nebo si už našli práci.

Nadace ČEZ podpořila zdravotní služby

tisková zpráva ze dne: 23.11.2017

Nabízíme volné byty v Domě pokojného stáří

Oblastní charita nabízí k pronájmu volné byty v DPS sv. Kryštofa v UO-Kerharticích:

Cenu Charity ČR letos obdrželo devět nominovaných

Sedm žen a dva muži obdrželi 31. října letošní Cenu Charity ČR. Toto ocenění je poděkováním a veřejným uznáním za nelehkou a obětavou práci vynikajících pracovníků, dobrovolníků a podporovatelů Charity ČR. Slavnostní předávání proběhlo v rámci 26. benefičního koncertu Arcidiecézní charity Praha, který byl věnován památce kardinála Miloslava Vlka a uskutečnil se v pražském Obecním domě.

Otcovská dovolená

Otcové budou moci čerpat 7 dní volna po narození dítěte.

Sbírka na Adopci na dálku 2017/2018

tisková zpráva ze dne: 30.10.2017

Nová fasáda v Ústí n.Orl.

tisková zpráva ze dne: 18.10.2017

Dílny v Králíkách slavnostně otevřeny