Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Dlouhodobé ošetřovné

informace z Občanské poradny Ústí n.Orl.

Děravá síť poslední záchrany: změny Zákona o hmotné nouzi ubírají těm nejchudším

Změny systému pomoci v hmotné nouzi, prosazené v průběhu roku 2017, přinesly trpké ovoce. Podle zkušeností odborníků Charity Česká republika, pracujících dlouhodobě s lidmi v nouzi, způsobují nedávné novely zákona těm nejchudším zbytečné potíže a jejich složitou materiální a bytovou situaci ještě zhoršují

Lidé mohou 15. dubna v kostelích přispět na pomoc obyvatelům Sýrie

Věřící z Čech, Moravy a Slezska mohou o 3. velikonoční neděli (15. 4.) přispět na pomoc lidem ve válkou zmítané Sýrii. Peníze z této celonárodní kostelní sbírky využije Charita Česká republika na spolufinancování projektu Pomoc nejzranitelnějším v Damašku, který na místě zajišťují Sestry Dobrého pastýře (GSS) pracující pod záštitou katolické církve. Sestry se snaží pomáhat lidem v Sýrii, zmítané ozbrojeným konfliktem, aby nemuseli ze své země zcela odejít.

Charitní ples 2018

tisková zpráva ze dne: 10.4.2018

Výbor dobré vůle přispěl na hospicovou péči

tisková zpráva ze dne: 9.4.2018

Na jaře do přírody

Nabídka zapůjčení speciálních pomůcek pro handicapované:

Sháníme zahradnické potřeby

Příležitost pro dárce nejrůznějších zahradnických potřeb:

Zpráva o činnosti projektu Adopce na dálku za rok 2017

Připravili jsme pro Vás přehlednou zprávu o činnosti projektu Adopce na dálku® za uplynulý rok. Dozvíte se, komu jsme pomohli a jaké změny se u nás v průběhu roku odehrály. Nechybí ani několik krátkých příběhů.

Adopce na dálku 2018

tisková zpráva ze dne: 1.3.2018