Hlasujte pro nás!!

Místo: internetová stránka
Termín: 14. 5. 2019 — 24. 5. 2019
Kategorie: Akce pro veřejnost

Chtěli bychom Vás požádat o podporu při hlasování pro projekt Domácího hospice ALFA-OMEGA.

Domácí hospic Alfa-Omega umožňuje těžce nemocnému člověku strávit poslední dny života doma, v kruhu svých blízkých. Domácí hospicová péče nabízí umírajícímu a pečující osobě odbornou zdravotní, sociální, psychologickou pomoc a duchovní podporu. Od roku 2010 pomohla stovkám umírajícím a jejich rodinám, v roce 2018 dojížděla k 118 umírajícím na území Orlickoústecka. Projekt je zaměřen na nákup terénního automobilu, aby byl zajištěn včasný dojezd hospicového týmu do domácností klientů.

Klikněte na odkaz dole a najděte název našeho projektu "Terénní automobil pro Domácí hospic Alfa-Omega" a hlasujte pro něj. Všem, kteří nás podpoří, velmi děkujeme.

Hlasování veřejnosti pro postup projektu na Den Burzy filantropie v okrese Ústí nad Orlicí je možné od 16. 5. 2019 od 12:00 hod. do 23. 5. 2019 do 12:00 hodin.

Pravidla hlasování: z jednoho e-mailu lze hlasovat pouze 1x v každém okrese Burzy filantropie. Limit hlasů z jedné IP adresy (v případech, že se jedná o IP adresu sdílenou na pracovišti s dalšími lidmi) je stanoven na 1 hlas/den.

EU1

EU2