Zaměstnanci MONETA Money Bank se v rámci firemního dobrovolnictví zapojili a pomohli v RC Mozaika
29. června 2021 z naší Charity

Díky veřejnosti a Obchodnímu družstvu Konzum, které v loňském roce přispěli v projektu Společně za úsměv, jsme mohli začít s budováním zahrádky pro rodiče s dětmi v Rodinném centru Mozaika. Vítanými pomocníky byli Pavel, Lucka a Lucka ze společnosti MONETA Money Bank, kteří se v rámci firemního dobrovolnictví rozhodli vzít do rukou krumpáč a lopatu a pomoci s úpravou zahrádky, s vytvořením smyslového chodníku a se sázením jedlých keřů.

Pan Pavel z MONETY k tomu uvádí: „Dva dny v roce máme možnost namísto sezení v kanceláři věnovat svůj čas vybrané organizaci – můžeme si buď vybrat ze seznamu organizací, které vydává zaměstnavatel, ať už z neziskové, sociální nebo například IT sféry, anebo si můžeme danou organizaci najít ve svém okolí sami. Můžeme také náš čas v rámci dobrovolnictví věnovat přednáškové nebo výukové činnosti. Tyto dva dny máme plně hrazené zaměstnavatelem.“

Firemní dobrovolnictví je cenným darem ze strany zaměstnavatele a pro firmu je to výborná příležitost pro smysluplné naplnění společenské odpovědnosti. V rámci firemního dobrovolnictví v MONETA Money Bank odpracovali v roce 2017 zaměstnanci bank a jejich rodinní příslušníci 4 907, 5 dobrovolnických hodin a banka dostala v tomto roce ocenění Nejangažovanější zaměstnanci roku 2017.

Lucka z MONETYLucka z MONETY