Kroužky pro děti v Rodinném centru Mozaika

RC3 kopie000922_04_019559 kopie

Školní rok 2021/2022

Pondělí /15:00-16:30/       KERAMICKÁ DÍLNA, pro děti 7 - 15 let, cena 900 Kč (I. pol.), 1090 Kč (II. pol.)

Práce s hlínou od úplných začátků se zkušenou instruktorkou.

Pondělí /15:30-16:30/       NOVINÁŘSKÝ KROUŽEK, pro děti 10 - 15 let, cena 850 Kč (I. pol.), 990 Kč (II. pol.)
                                             Novinářský kroužek je určen pro všechny zvědavé „redaktory a redaktorky“,                              které zajímá místní politika, sport či kultura, nebo jen chtějí vědět, jak se dělají noviny, jak vypadá rádiové studio, nebo jak natočit dobrou reportáž.

Úterý  /15:30-17:00/          TVOŘIVÁ DÍLNA PRO PŘEDŠKOLÁKY, pro děti 5 - 7 let, cena 850 Kč (I.pol.), 990 Kč (II.pol.)                                           Dílnička je vhodná pro děti se zájmem o tvořivé aktivity, které dostanou příležitost si vyzkoušet práci s různorodými materiály a různými technikami podle vlastního vkusu.

Středa  /15:00-16:00/        TURISTICKÝ KROUŽEK, pro děti 10 - 15 let, cena 900 Kč (I.pol.), 1090 Kč (II.pol.)
                                              Pro děti zvídavé a pohybově zdatné s láskou ke krajině a přírodě nabízíme                           pravidelná setkávání s buzulou nebo kompasem, nad mapou, po turistických značkách i tajných stezkách v našem kraji s jednodenními výpravami vždy první sobotu v měsíci.

Středa  /17:00-18:00/        JÓGA PRO DĚTI, pro děti 6 - 10 let, cena 850 Kč (I.pol.), 990 Kč (II.pol.)
                                              Hravá forma jógy, která je speciálně přizpůsobena dětem. Cvičení jógy zlepšuje zdraví a zvyšuje stupeň fyzické zdatnosti, flexibility, síly a rovnováhy. Udržuje kostru zdravou, silnou a pružnou. Děti se naučí uvolnit a zklidnit, naučí se vnímat své tělo.

Na jógu je ideální lehké oblečení, které nebrání dětem v pohybu. Cvičí se naboso, na podložce, kterou vám v centru zapůjčíme. S sebou také neslazené pití. Kapacita kroužku je max. 10 dětí.

Čtvrtek  /15:00-16:00/       KUTILSKÝ KROUŽEK, pro děti 8 - 15 let, cena 900 Kč (I.pol.), 1090 Kč (II.pol.)

Všechny kroužky budou začínat v týdnu od 4. října 2021.

Kontakt:

Renata Lehká
Centrum Pod střechou
Taušlova 714,  561 51 Letohrad
e-mail: podstrechou@uo.hk.caritas.cz
facebook: Rodinné Centrum Mozaika Letohrad

Přihláška:

Přihlásit se můžete zde.

Uzávěrka přihlášek je do 24. září 2021.

krouzky pro deti