Kroužky pro děti v Rodinném centru Mozaika

Školní rok 2022/2023

Pondělí /16:00-17:00/       KERAMICKÁ DÍLNA, pro děti 6 - 13 let, cena 900 Kč (I. pol.), 1090 Kč (II. pol.)

Práce s hlínou rozvíjí fantazii a uklidňuje. Nech své ruce vytvářet rozmanitá díla, která mohou obohatit tvůj dětský pokoj nebo se mohou stát milým dárkem pro tvé blízké. Lektorka Kateřina Štaiglová.

Úterý  /16:00-17:00/          TVOŘIVÁ DÍLNA, pro děti 4 - 7 let, cena 850 Kč (I.pol.), 990 Kč (II.pol.)                                           Baví tě výtvarka a tvoření za zajímavých materiálů? V naší Tvořivé dílně najdeš prostor pro svou kreativitu, odměnou ti budou vlastoruční výrobky k různorodému využití.

Dle domluvy                     MALÝ REPORTÉR, pro děti 9 - 15 let, cena 500 Kč (I. pol.), 600 Kč (II. pol.)
                                              Zajímáš se o dění ve svém okolí a hledáš způsob, jak o něm poutavě vyprávět ostatním? Společně s tebou navštívíme některá místa a akce, ze kterých si napíšeš vlastní text a pořídíš vlastní ilustrační fotografii. Publikuj svá první zpravodajská díla nejen v místním zpravodaji, přinášej informace z různých koutů a oborů.

Všechny kroužky začínají v týdnu od 12. září 2022.

Kontakt:

Mgr. Lucie Adamcová