„Společně za úsměv“ v rytmu rumby v Králíkách.

Děkujeme Obchodnímu družstvu Konzum Ústí n.O. a jeho zákazníkům.

Obchodní družstvo Konzum Ústí nad Orlicí a jeho zákazníci podpořili v rámci grantového programu „Společně za úsměv“ pořízení hudebních nástrojů při zavedení muzikoterapie v Sociálně terapeutických dílnách Miriam v Králíkách. Toto zařízení umožňuje zdravotně handicapovaným klientům aktivně trávit den, zejména formou manuální práce v dřevařské a výtvarné dílně. Klienti dále v kolektivu podnikají různé akce, výlety, a těší se na společné zpívání a hraní na kytaru, bubny a další hudební nástroje.

Během grantového projektu „Společně za úsměv“ bylo celkem vybráno 4 659,- (z veřejné sbírky 3 584,- a z grantového programu 1 075,-). Do Sociálně terapeutických dílen Miriam byl zakoupen CD přehrávač, RUMBA koule a jednoduchý bubnový nástroj BOBOTUBES. Děkujeme obchodnímu družstvu Konzum Ústí n.O. za organizaci této akce a všem, kdo přispěli na účel Oblastní charity Ústí nad Orlicí.

Více o činnosti Oblastní charity a Sociálně terapeutických dílen Miriam Králíky najdete na webu: www.uo.charita.cz

konzum_spolecne za usmev

Markéta Drmotová, t: 734 769 713