Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Předvánoční čas v DPS

V Domě pokojného stáří sv. Kryštofa to žije...

Šance pro rodiny s dětmi

Má vaše dítě problémy ve škole? Nevíte, jakým způsobem s dětmi trávit volný čas, jak jim nastavovat hranice? Potřebujete pomoci s plánováním každodenního chodu rodiny?

Pomozte dětem

Tisková zpráva ze dne: 2.11.2018

tisková zpráva ze dne: 1.11.2018

Sbírka Adopce na dálku 2018/2019

Tisková zpráva ze dne: 1.11.2018

Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.

Pavel Helan s přáteli potěšili

Koncert ke Dni charity 14. září 2018 se vydařil.

Financování domácí péče je neudržitelné. Sestry vstupují do stávkové pohotovosti

Finanční zajištění domácí zdravotní péče ze systému veřejného zdravotního pojištění je dlouhodobě nedostatečné. Jednotlivé Charity musí tuto službu dotovat z jiných zdrojů, například z výnosu Tříkrálové sbírky. „Domácí zdravotní péče poskytovaná celostátně Charitou kolabuje. Proto se připojujeme ke stávkové pohotovosti zdravotníků,“ říká Ludmila Kučerová, koordinátorka zdravotních služeb Charity Česká republika.

Bolest ze ztráty nelze potlačovat

tisková zpráva ze dne: 26.6.2018

EU1