Papírnictví

Prodejna papírnictví je doplňkovou činností Oblastní charity Ústí nad Orlicí, jejíž zisk částečně pokrývá náklady charitních projektů. V prodejně najdete kromě kancelářských, školních a výtvarných potřeb také drobné hračky, výrobky pro kreativní tvoření, sezónní zboží atd.

Dobrý obchod je takový, kde jsou spokojeni všichni zúčastnění.“ — Tomáš Baťa

Lenka Šťovíčková
Na Kopečku 356, 561 51 Letohrad
tel.: 465 620 247, 733 755 896
e-mail: papirnictvi@uo.hk.caritas.cz

Otevírací doba

pondělí - pátek:  7:30 - 12:00  13:00 - 17:00
         sobota:                  8:30 - 11:00

Prázdninová otevírací doba (červenec-srpen):

pondělí-pátek:   8:00 - 12:00  13:00 - 17:00
          sobota:                 8:30 - 11:00

Nákupem pomáháte - již 12. let

24. 8. 2021 oslaví charitní papírnictví v Letohradě dvanácté výročí od svého otevření. Před 12 lety byla otevřena nová prodejna v ulici Na Kopečku 356. „Těsně před otevřením jsem byla strašně nervózní“, říká vedoucí papírnictví paní Lenka Šťovíčková, „stála jsem tam mezi poloprázdnými regály a přemýšlela, jak novou prodejnu přijmou obyvatelé Letohradu. S postupem času, pevně doufám, si obchod našel své místo u zákazníků a někteří mi svěřují, že sem chodí nakupovat rádi.“  V dnešní době má obchod bohatý sortiment zboží a paní Lenka se snaží, aby si zde vybrali nějakou novinku zákazníci všech věkových kategorií.

V minulém roce dostala prodejna papírnictví nový kabát: Novou výlohu a vstupní dveře zdobí polepy v charitních barvách.

IMG_20201207_115415       IMG_20201207_124534