Rodinné centrum Mozaika Letohrad

Působíme preventivně proti sociální izolaci, která může po nástupu na rodičovskou dovolenou nastat. Aktivity přizpůsobujeme poptávce a potřebám rodin. Nabídka programu je podle poptávky obměňována minimálně dvakrát ročně.
Jsme tu pro všechny rodiny (rodiče, prarodiče atd.) a  jejich děti na rodičovské dovolené. Nebojte se přijít podívat. Rádi vám ukážeme prostory RC a blíže vás seznámíme s chodem centra. Pomůžeme vám zpestřit čas, který trávíte doma s dítětem.

Renata Lehká
Centrum Pod střechou
Taušlova 714,  561 51 Letohrad
e-mail: podstrechou@uo.hk.caritas.cz
facebook: Rodinné Centrum Mozaika Letohrad

Provozní doba

Každý všední den 8:00 - 12:00.

RC3 kopie

Pravidelné akce

• organizovaný hudební a tvůrčí program pro nejmenší ZPÍVÁNKY - časový harmonogram září
    • tvůrčí dílny pro předškolní děti
    • kurzy vaření a pečení pro dospělé spojené s hlídáním dětí
    • tvoření pro dospělé (ruční práce, keramika, jednorázové tematické dílny)
    • cvičení pro dospělé i děti (jóga, relaxační cvičení), odborné semináře a besedy na aktuální témata

TĚHOTENSKÉ CVIČENÍ A BUĎ FIT s Rodinným centrem Mozaika

Těhu cvičeni-page0001

Buď fit s-1

PROGRAM NA ZÁŘÍ
Pozor! Keramická dílna se v září nekoná! Děkujeme za pochopení.
page0001page0002

Jednorázové akce rodinného centra

• jednorázové akce vhodné pro celou rodinu, např. burzy oblečení a potřeb pro děti, karneval, velikonoční a vánoční tvoření, rodinný výlet, Pochod světýlek, Mikuláš atd.
  • VÁNOČNÍ MINI FOCENÍ
    vanocní focení 2021
  • PODZIMNÍ BURZA OBLEČENÍ, HRAČEK A SPORTOVNÍCH POTŘEB
    BURZA DĚTSKÉHO OBLEČENÍ_2021OPRAVA
    Na jednorázové akce se, prosím, nahlaste.

Kroužky pro děti

Přihlášku na kroužky naleznete zde.

Pondělí /15:00-16:30/   KERAMICKÁ DÍLNA, pro děti 7 - 15 let, cena 900 Kč (I. pol.), 1090 Kč (II. pol.)

Práce s hlínou od úplných začátků se zkušenou instruktorkou.

Pondělí /15:30-16:30/    NOVINÁŘSKÝ KROUŽEK, pro děti 10 - 15 let, cena 850 Kč (I. pol.), 990 Kč(II.pol.)
                                           Novinářský kroužek je určen pro všechny zvědavé „redaktory a redaktorky“,                                            které zajímá místní politika, sport či kultura, nebo jen chtějí vědět, jak se dělají   noviny, jak vypadá rádiové studio, nebo jak natočit dobrou reportáž.

Úterý  /15:30-17:00/       TVOŘIVÁ DÍLNA PRO PŘEDŠKOLÁKY, pro děti 5 - 7 let, cena 850 Kč(I.pol.),
                                       990 Kč(II.pol.)

Dílnička je vhodná pro děti se zájmem o tvořivé aktivity, které dostanou    příležitost si vyzkoušet práci s různorodými materiály a různými technikami podle vlastního vkusu.

Středa  /15:00-16:00/     TURISTICKÝ KROUŽEK, pro děti 10 - 15 let, cena 900 Kč(I.pol.), 1090 Kč(II.pol.)
                                            Pro děti zvídavé a pohybově zdatné s láskou ke krajině a přírodě nabízíme                                             pravidelná setkávání s buzulou nebo kompasem, nad mapou, po turistických značkách i tajných stezkách v našem kraji s jednodenními výpravami vždy první sobotu v měsíci.

Středa  /17:00-18:00/        JÓGA PRO DĚTI, pro děti 6 - 10 let, cena 850 Kč (I.pol.), 990 Kč (II.pol.)
                                              Hravá forma jógy, která je speciálně přizpůsobena dětem. Cvičení jógy zlepšuje zdraví a zvyšuje stupeň fyzické zdatnosti, flexibility, síly a rovnováhy. Udržuje kostru zdravou, silnou a pružnou. Děti se naučí uvolnit a zklidnit, naučí se vnímat své tělo.

Na jógu je ideální lehké oblečení, které nebrání dětem v pohybu. Cvičí se naboso, na podložce, kterou vám v centru zapůjčíme. S sebou také neslazené pití.

Čtvrtek  /15:00-16:00/     KUTILSKÝ KROUŽEK, pro děti 8 - 15 let, cena 900 Kč (I.pol.), 1090 Kč (II.pol.)

krouzky pro deti

RC4

Informační leták:  Rodinné centrum Mozaika

Aktivity projektu Rodinného centra Mozaika jsou podpořeny z dotačního programu Rodina.

logoMPSV-m-sm

Projekt je spolufinancován Pardubickým krajem a Městem Letohrad.